Trevlig Lucia med vackra tyger och tapeter

Dagen för njutningsfull stämning är här.
 
Ja jag menar Lucia så klart, en av våra mest stämningsfulla traditioner om du frågar mig. Vacker musik och sång tillsammans med många söta barn, och vuxna, som sprider fin luciastämning.
 
Sen så behöver jag din hjälp, för just nu famlar jag lite i mörkret känns det som. Vad jag vill ha hjälp med är att du berättar vad du vill att jag skriver om här på bloggen.
Vill du att jag skriver mer om nyheter, möbler, tyger, färger, smarta inredningsidéer, gör hemma hos besök eller vad?
 
Om du inte vill skriva i komentarsfältet eller mejla mig om dina önskemål...så tryck gärna på gillaknappen i slutet av de inlägg du gillar.
 
Tack på förhand för din hjälp!
 
Som slutkläm på det här blogginlägget vill jag visa några av alla de vackra tyger och tapeter jag såg igår när jag var på en härlig pressfrukost hos Frank & Cordinata. Jisses så mycket fina nyheter!
Frank & Cordinata är en tygagentur med kunder som Sanderson, Dedar Milano, Zoffany, Pierre Frey mm. Som vanligt, blir du extra intresserad av något tyg/tapet så hör av dig så hjälper jag dig att hitta rätt.
 
Önskar dig en riktigt fin och stämningsfull Lucia och helg! Kram!
Bilden har jag tagit på ett grannfönster, här julskyltar dom alltid så fint.
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Lucia, Svensk tradition, Tradition;

Kommentera inlägget här :