Kvik kök

Förra veckan var jag på en visning av Kviks kök. En köksleverantör som jag känner igen väl, men inte detaljstuderat direkt. 
Men under pressfrukosten hos dem, på Birger Jarlsgatan 43,Stockholm, fick jag möjlighet att titta lite närmare på deras sortiment. Kvick är ju en dansk köksleverantör som funnits I över 30 år, så ingen nykomling direkt. En köksleverantör som gör stilrena eleganta kök om jag ska sammanfatta mig. Det fanns också en "möbel" som passade en köksö, med så mycket mer än vad man kanske är van vid. Med möjligheter till byte av luckorna, till annan färg, mycket enkelt. Med helt utdragbara lådor som funkar fint som köksdekoration utdragen mm. Ja helt enkelt en köksmöbel/köksö som ger det där lite extra till köket.
Jag såg stilrena kök omgivna av det ljusa trät, som jag pratat om tidigare HÄR, så snyggt med det mörka mot det ljusa.
Och här några andra fina enkla kök. 
Jag såg också en köksfläkt som nog var den minsta och diskreta som jag sett, från Simens, den gillade jag!
Jo en sak till som jag gillar med Kvik är deras okonstlade presentationer vad det gäller priset, här visades priset rakt upp och ner, inget extra som kommer till än det som står. Och du väljer själv om du vill ha ditt kök i lådor och själv montera eller om du vill ha allt monterat.
 
Ha en fin måndagseftermiddag!
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Dina Rum Stockholm / Inredare / Inredning / Inredningsdesigner / Inredningshjälp / Inredningsidéer / Inredningsprojekt / Kvik / Kök