Yvigt

Visst är det ganska roligt att det numera är tydliga gränser hur en bukett blommor ska se ut, för att vara trendig/rätt. Visst det har väl varit vissa blommor som känns mera rätt och riktigt vissa säsonger, men just det där med hur buketten ska se ur känns extra viktigt just nu.
För nu ska buketten gärna vara yvig, absolut inte tillrättalagd, gärna bara en spretig blomma av någon sort tillsammans med övriga blommor, glöm alltså det där med att det ska vara 3, 5 osv av blommorna. Och en bukett utan gräs känns ju ganska mossig den här säsongen, är ni med. För inte kan väl någon som gillar inredning, blommor ha missat alla dessa strån/gräs. Eucalyptus har alltså fått flytta sig lite åt sidan för gräsvipporna och grässtråna.
 
Nu ska jag iväg på en pressvisning av nyrenoverade Nationalmuseum. Nationalmuseum som öppnar igen lördag den 13 oktober efter fem års flytt, renovering och ombyggnad.  
Rapport och bilder kommer, så håll utkik här på bloggen, och på Instagram.
 
Här en yvig bukett från mitt matbord, härlig tisdag på dig!
 
Taggar: Annette Eriksson, Blommor, Dina Rum Stockholm, Inrednig, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inredningsidéer, Inredningsprojekt, Inspiration, Trend;

Kommentera inlägget här :