Smarta saker som försvunnit

Det finns ganska många saker i inredningen som försvunnit från 50-60-talet och ibland längre tillbaka som jag tycker var både riktigt smarta och bra att ha.
En del av dem har försvunnit under de senaste årtiondena, t ex skafferiet, bidéer, toalettbord mm.
Skafferier ser jag ibland att de är på väg tillbaka, och visst är det ett toppenutrymme för förvaring av våra matvaror. Sånt som verkligen behövs idag, då vi slänger massor av maten för att den ofta förstörs i t ex kylar.
Bidéer, tycker många är/var en märklig liten sak i badrummen. Men jag ser en massa användningsområden, som förutom att tvätta rumpan på sig själv och framförallt småbarnens, kan vara superbra att skölja av fötterna, låta småbarnen sköla av sig om händerna, och slippa ballansera uppe vid handfatet mm.
Ett toalettbord är ju perfekt, om det är rätt placerat med bra belysning eller naturligt ljus, att få till makeupen, rätt form på ögonbrynen vid plockning mm.
Vad tycke du? Är det en bra utveckling att de här har försvunnit eller håller du med mig i mina tankar. Ja det var bara några måndagsfunderingar, hihihi!
Trevlig måndag! 
Ett toalettbord som det här tar heller inte mycket utrymme. Just det här är från 
DM Apartment som är en lägenhet i Barcelona, ​​designat av  Francesc Rifé Studio .
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Badrum / Bidé / Dina Rum Stockholm / Inredning / Inredningsdesigner / Inredningsdetaljer / Inredningshjälp / Inredningsidéer / Kök / Skafferi / Sovrum / Toalettbord