Vegoburgare

Nej, jag är absolut ingen mästerkock, men gillar god och framförallt enkel matlagning. Jag föredrar det gröna och nyttiga framför halvfabrikat, söta och det mindre nyttiga, helt enkelt för jag mår så mycket bättre av bra mat. 
Så mycket grönt och en del fisk/skaldjur, men kött/fågel har jag inte ätit på 21 år så det kommer du inte att hitta här.
Eftersom jag fått önskemål om att jag ska lägga upp ett och annat av mina superenkla recept. Så håll till godo med en inredningsdesigners enkla goda matlagning på söndagar här på bloggen.
Nu när värmen och solen är här så ligger grillröken som en dimma över landet. Och bara för att man utesluter kött så går det så klart utmärkt att få till en hel del godsaker på grillen ändå. En burgare t ex kan du göra på massor av sätt utan kött, här är ett superenkelt och supergott. 
Quornburgare har jag ofta i frysen tillsammans med färdiga burgarbröd, ja, enkelt ska det vara. Så när grillen är igång, eller grillpannan är på, funkar lika bra, så är det bara att slänga på en eller två vegoburgare.
Jag brukar grilla brödet lite lätt också, för det blir så gott.
Sen fyller du brödet med tillbehör och burgaren. Jag brukar köra med tillbehör som tomater, färsk spenat, rödlök, senap och ketchup, men ta vad du gillar.
Gott!... och som sagt, enklare kan det inte bli!
Trevlig söndag!
Publicerat i MATNYTTIGT
Taggar: Annette Eriksson / Dina Rum Stockholm / Enkel matlagning / Grillat / Inredningsdesigner i köket / Matnyttigt / Vegetariskmatlagning / Veggo / Vegoburgare