Veckan som gått

Den här veckan började med roddning i fotostudion, vilket betyder iordningställande för en inredningsfotografering på onsdagen. Torsdagen skrev jag sen texten till jobbet och bilderna och sen så gick jag igenom ett inredningsprojekt som jag håller på med. Eftersom det också var en del pressvisningar i veckan, och kommande veckor, så klämde jag in några såna också, som jag tänkte visa dig lite av här.
 
Pelle, fotografen som jag arbetade med i veckan, in action.
Hos Studio Sankt Paul som ligger i flyttbana, de flyttar från Söder till inte långt från Östermalm där jag håller till, sånt gillar jag. Men innan flyttlasset går så visade det en del av sina kunders höstnyheter.
Have A Look är en av deras kunder. Och jag som tycker att det är roligt med lite olika läsglasögon, inte bara roligt utan också nödvändigt nu mera tyvärr, provade lite. De här tycker jag var snygga på.
Sen så har de kunder som Jonathan Adler, gillar jag! Inte bara elegant inredning utan också ofta med en twist.
House of Hackney är ett både svulstigt och färg-/mönstersprakande engelskt märke.
Trendgruppen PR visade också upp en del av sina kunders nyheter.
Deras kund Cervera presenterade sina kommande drinktillbehör, ja saker att använda vid drinktillverkningen så att säga. På plats fanns också Johan Evers, en prisbelönt bartender, som gjorde två olika alkoholfria supergoda och fräscha drinkar, snygga blev de också.
Absolut Art är en annan kund, som presenterade en ny konstnär Clara Hallencreutz. Coola tavlor som du köper över nätet.
Diplomat lanserar ett samarbete med designtrion Minimarket som formger en ytterdörr. en ytterdörr med karaktär, och visst är den snygg.
Ogeborg är en annan kund som visade upp fina mattor. Har använt deras mattor i olika inredningsprojekt, vackra och fin kvalité.
Vauni gör stilfulla kaminer. Finns för bänk, golv och vägg. En kamin gör ju så mycket till ett rum, känslan höjs flera snäpp!
Dux och Alcro är andra kunder. Dux, i en skönare säng kan du ju nästan inte sova i. Håll utkik efter Alcros nya AD.balans kollektion som kommer till hösten. Jag förälskade mig i färgen Morgonrodnad, en ljuvlig rosa nyans!
Nu tar jag helg, och önskar dig en fin sådan du med. Kram!
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Alkoholfriadrinkar / Dina Rum Stockholm / Drinkar / Inredning / Inredningsdesigner / Inredningsdetaljer / Inredningsfärg / Inredningshjälp / Inspiration / Kamin / Konst / Kudde / Läsglasögon / Styling / Stylingjobb / Säng / Ytterdörr