Till sist lite Köpenhamns shopping

Här kommer min sista rapport från Köpenhamn, för den här gången, den handlar om shopping.
Nu var inte min senaste weekend resa till Köpenhamn någon shoppingresa. Men nog sjutton hann vi med en och annan butik. Lite nya butiker, i alla fall för mig, inte de gamla vanliga som finns med i de flesta guider. Så håll till godo med mitt utbud.
 
I stadsdelen Frederiksberg finns det en del, och vi strosade runt en del i stadsdelen. På Gammel Kongevej  finns det en hel del fina/bra butiker med mode/konst/detaljer/lifestyle.
Bl a Black en fin butik med härlig blandning av mode och konst. Dels ägarinnans konst men också andras. Förövrigt en supersöt och trevlig ägarinna.
Nué på samma gata hade ett fint urval av kläder, skor, väskor, parfym mm. Parfym från Zarkoperfume bl a, en favorit, doftar underbart!
Sirin ligger också på Gammel Kongevej och här hittar du noga utvalda prylar som underbara blomböcker, art, parfymer, inredning och andra härliga lifestyleprylar.
Lite mera i centrum missar jag gärna inte Gubis fina butik på Møntergade 19. Alltid snygga saker, Gubi är en favorit för övrigt.
Liksom Klassik Copenhagen, Flagship store på Bredgade 3. Moderna klassiker så långt ögat når och så stiligt och snyggt.
På Palægade 7 gjorde jag en annan ny bekantskap, The TTLL Store med kläder, väskor, designade smycken och hudvård bl a. Ägaren Thomas var förövrigt en härlig människa, så trevlig, det gillar jag!
Hos Notabene på Kronprinsesgade 10 såg jag ett par röda slingbackskor som jag kanske borde köpt. Mycket fina skor ha de, och näthandel så skadan är inte så stor.
Hoppas du fick något nytt tips till din nästa Köpenhamnsresa.
 
Idag ska jag vara inne i en studio hela dagen för att rigga för en fotografering i morgon, men ser fram emot en solig utelunch. Ha en fin tisdag! 
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION / MODE
Taggar: Annette Eriksson / Dina Rum Stockholm / Guide / Inredning / Inredningsdesigner / Inredningshjälp / Inredningsprojekt / Inspiration / Konst / Köpenhamn / Mode
#1 / / Angelica Wåhlin:

Tack för tips! Verkar ju finnas massa fint :)

Svar: Kul att du gillar! Och visst finns det en hel del roliga butiker i Köpenhamn, både mode och inredning, gillar båda :)
Annette