Snyggt avslut på en brygga, och vårkänslor

Förrförra helgen var jag tillsammans med 5 kompisar på en långhelg nere i Sörmland. Det här gänget försöker komma iväg 1-2 gånger om året ner till Sparreholmstrakterna, där en av oss har en härlig flygel på en gård, där vi alla kan bo. Superhärligt och avstressande att komma bort från stan och ut på landet ett par dagar säger en stadsråtta som jag.
På vägen hem åkte vi förbi en av kompisarnas sommarhus, på andra sidan sjön. Och varje gång jag är där brukar jag tänka på att deras brygga är så fin. Den här gången tog jag en bild som jag tänkte visa er. Visst är den fin, med den sköna formen och avslutet som följer berget. Kanske en idé till dig som ska fixa till bryggan på landet i sommar.
 
Annars så har jag så klart passerat Kungsan i veckan, som alla andra, ja säg den stockholmare som inte kollar in körsbärsblommorna i Kungsan den här tiden. Fint är det, men nästan lite skrattretande med folkvandringen dit.
Har också passat på att få så mycket sol i ansiktet och håret som möjligt.
 
Jobbar på idag för fullt, för imorgon bitti åker jag med en av mina bästavänner på långhelg till Köpenhamn, ser jag fram emot, och berättar mer om det nästa vecka.
 
Ha en härlig torsdag, och helg!
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION / UTOMHUS
Taggar: Annette Eriksson / Brygga / Bygga / Dina Rum Stockholm / Inredningdesigner / Inredningshjälp / Inredningsprojekt / Inspiration / Körsbärsblommor / Ledig / Långhelger / Utomhus / Vårsol