Köpenhamn till fots

Jag lovade att återkomma med bilder och en liten rapport från Köpenhamn. Jag som tillhör "personer som knäpper med mobilen titt som tätt" kommer att dela upp det hela. Idag lite bilder på sköna vyer och snart så droppar det in förslag på restauranger, hotell och shopping.
 
Ja vi lyckades pricka in helgen då kall vår övergick till solig och varm försommar, inte illa! Vi skulle bara flanera runt, äta gott och bara vara. Men visst slank vi in i en och annan butik också, både mode, skor och inredning så klart. 
Jag som är en riktig promenerare, går till det mesta här hemma i Stockholm. Men jisses vad vi gick, vi snittade ca 28 000 steg om dagen, du som har stegräknare i mobilen, eller på armen vet att det är en del. 
Vi promenerade runt i allt i från Frederiksberg, Vesterbro, Christianshavn till mera centrala delar.
Tog till och med en lång lov runt i Christiania, där jag inte varit tidigare. Ganska fascinerande att det danska parallellsamhället med alla dessa "fritänkare" fortfarande finns kvar. Med ett torg där man öppet säljer narkotika i sina små stånd och alla de hemmasnickrade villaliknande hus utefter vattnet. Här råder inga lagar med väl några regler; ingen tung narkotika, inga vapen, inget våld, ingen handel med byggnader eller bostäder!  Som sagt, fascinerande!!!
Här ett bildsvep från vackra, fina och udda miljöer.
 
Trevlig onsdag och kommande mini helg! Kram
 
Publicerat i VECKANS INSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Dina Rum Stockholm / Guide / Inredningsdesigner / Inredningshjälp / Inredningsprojekt / Köpenhamn / Promenad / Turist