Belysning från Vibia

Högsäsong för belysning är det kanske inte just nu, om det inte är utomhusbelysning då. Men det kommer mörkare tider, förlåt påminnelsen, och jag har fått en hel del pressmatarieal från Vibia på senaste tiden, och en del av lamporna har tilltalat mig. Så här ett gäng.
 
Som golvpendeln North som fästs som en mobil i taket. Jag är i och försig inte så förjust i belysning som måste fästas i taket, lite meckigt tycker jag, men den här var fin så den fick vara med ändå.
Serien Guise som finns både för vägg och hängande, samma serie samma namn, men överraskande väldigt olika, men båda fina.
Musa som bstår av en serie bords- och vägglampor av svenska Note Design studio.Som små skålar av glas. Lättplacerade små ljuspunkter.
Palma heter en annan serie som består av lampor som kombineras med krukor för dina växter. Bra när mörkret kommer och växterna saknar dagsljuset.
Men nu passar i alla fall jag på att njuta av solen och de långa ljusa dagarna och nätterna.
 
Idag kommer jag att befinna mig i en studio hela dagen för en inredningsfotografering, kul. Hoppas du också har något kul att se fram emot idag. 
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Belysning / Bordslampa / Dina Rum Stockholm / Golvlampa / Inredning / Inredningdesigner / Inredningsdetalj / Inredningshjälp / Inredningsprojekt / Nyheter2018 / Vägglampor