Ett rosa skimmer

Visst gillar jag rosa, i en inte allt för stor dos ska dock sägas. Men just den rosa tonen verkar liksom aldrig sluta att synas i inredningsvärlden. Den har varit omåttligt populär i inredningen de senaste åren, i allt ifrån bebisrosa till mörkare smutsrosa, och som sagt, färgen rusar fortfarande fram som ett skenande tåg genom inredningsbranschen, även om jag nu börjar på att skönja en avmattning i horisonten. 
Nu senast fick jag ett pressutskick från Le Creuset, som återlanserar sin rosa färg Chiffon Pink i ett begränsat sortiment inom gjutjärn och dekorativt stengods.
Chiffon Pink en feminin färg, som en riktig liten smällkaramell eller fluffig tårta. Du hittar produkter som tårtfat, pajformar, tekannor, koppar och vaser mm i den frestande färgen Chiffon Pink från 1 april hos Le Creuset.
 
Trots en viss mättnad på rosa kan jag inte låta bli att visa deras förföriskt lockande inspirationsbilder, som ett stort härligt rosa tårtkalas och det är ju aldrig fel. Mums!
 
Ser fram emot en solig vårig onsdag. Även om jag mest ska befinna mig i en fotostudio för styling av ett tidningsjobb, men solen lyser fint in även där. Trevlig onsdag, kram!
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Dina Rum Stockholm / Inredning / Kastrull / Köksdetaljer / Nyheter / Nyheter2018 / Rosa / Tekanna / Tillbringare / Tårtfat