Stockholm Design Week 2018

 
Då var Stockholm Design Week 2018 över. Det är ju inte utan att jag känner mig lite sliten och trött, tack för den kommande helgen säger jag! Jag har försökt att visa mycket av vad jag sett, gjort och upplevt under veckan, eller egentligen de två senaste veckorna för det smygstartat alltid veckan innan. Men jag har tyvärr inte hunnit rapportera om allt, men du ska få ett sista bildsvep. Ett bildsvep från den bästa visningen, den mest spektakulära. Det var De La Espadas föreställning Let’s pretend this never happened. 
Vartannat år gör portugisiska möbelauktoriteten De La Espada ett nedslag någonstans i världen för att presentera sina nya produkter och designsamarbeten. Från att tidigare visat upp sig under möbelveckor i exempelvis Milano, New York och London, valde de nu Stockholm Design Week att presentera sig under – och ambitionen att göra avtryck låter sig inte hållas. 
 
En vacker våning i Lärkstan, hade gjorts om för visning av deras nya möbelkollektioner ihop med armaturer från Roll & Hill. Visningen var i form av en välregisserad interaktiv två-mannaförställning skapad av kreatören Joanna Astolfi. Föreställningen bjöd på två 20-minutersakter framförda av portugisiska skådespelarna Fernando Nobre och Vania Rovisco, vilka bjöd in åskådarna att ta del av deras liv i våningen. Vi bjöds på drama, sång, dans, lek, skatt och allvar. Ja, veckans höjdpunkt, och jag fick även titta närmare på De La Espades fina möbler. Här lite bilder och två videos. Trevlig helg och kram!
 
Taggar: De La Espade, Dina Rum Stockholm, Inredning., Inredningsdesigner, Inredningsprojekt, Nyheter2018, SDW2018, Teater;

Kommentera inlägget här :