Glöm inte accentfärgen

Färgkombinationer och accentfärger pratar jag ofta om, och jobbar jag mycket med i mina inredningsprojekt. Ja hur viktigt det är med accentfärger i en annars kanske elegant beige, svart, vit eller grå inredning. Jag är ju väldigt förtjust i den eleganta, internationella och lite svala inredningen, men lika svag är jag också för accenter som sticker ut i den här inredningen.
Ja, lika viktigt som själva accentfärgen är tycker jag att det är att ha färgen i olika mönster, strukturer och nyanser, annars blir det garanterat en platt och tråkig inredning.
Jag tycker mycket om accentfärger som grönt, rosa, men just rosa kan bli lite för feminint i ett hem för både män och kvinnor vet jag av erfarenhet, eller oranget.
Oranget är en härlig färg, en färg som jag gillar som accent i både inredning och mode.
Hittade några bilder från ett hem inrett av och med Slettvolls produkter, Slettvoll är också en favorit för mig så två flugor i en smäll.
 
Ha en fin torsdag! Kram!
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Accentfärger / Dina Rum Stockholm / Inredning. / Inredningsdesigner / Inredningsdetalj / Inredningshjälp / Inredningsprojekt / Inspiration / Orange / Sovrum / Vardagsrum