Vilken stil väljer du till terrassen

Det kanske inte känns så just nu, men jodå, det kommer snart att vara vår där ute. Då är det också hög tid att planera terrassen, balkongen eller uteplatsen.
Vilken stil kommer du att välja? Rotting, antikt, metall eller trä? Här några sköna inspirationsbilder, kanske att en del miljöer får stanna som inspiration och drömplatser. Men visst är det härliga miljöer att hämta inspiration ifrån.
 
Fynda på auktion, det är inte så ovanligt att du kan se och hitta jättefina gamla utemöbler, många av järn, på just auktioner, kolla!
Eller vill du ha lite skönt knarr i tillvaron så väljer du så klart rotting. Och får jag välja så säger jag ja, tack, till ett gammalt klassisk grekisk tempel i trädgården också!
Bilder från One Kings LanePHOTOS BY Tony Vu. STYLED BY Andrew Stewart 
 
Bambumöbler tycker jag själv är riktigt fina och finns en massa av nu.
Pressbild från H&M
 
Pressblider från Granit
 
Eller lite av varje, stål/teak/rotting med ett skönt gung.
Bild från Slettvoll
 
Har du ingen trädgård att tala om så varför inte göra ett snyggt stileben av stora växter, eller sätt ner växterna i fina krukor, båda lika fint!
Bild från One Kings LanePHOTOS BY Tony Vu. STYLED BY Andrew Stewart
 
Bild från One Kings LanePHOTOS BY David Tsay. STYLED BY Erin Swift
 
Har du en enkel trävägg, ett vindskydd eller liknande, gör en så här snygg grön dekoration, HÄR, ser du hur du gör.
Bild från One Kings LaneSTYLED AND WRITTEN BY Megan Pflug. PHOTOS BY Manuel Rodriguez.
Publicerat i UTOMHUS
Taggar: Annette Eriksson / Dina Rum Stockholm / Inredning / Inredningsdesigner / Inspiration / Metallmöbler / Rotting / Styling / Terrass / Trädgård / Utomhusfåtölj / Utomhusmöbler