Nytt från Rosenthal - Far, Far, Closer

Nu i mars 2021 lanserar Rosenthal sitt senaste samarbete med den grafiska designern och illustratören Morgann Lechat. Far, Far, Closer är namnet på den limiterade porslinskollektion dekorerad med intima illustrationer som visar på vikten av närhet.

Sedan 1961 har Rosenthal samarbetat med samtida och oberoende designers och formgivare, och man har en lång tradition av att lyfta fram nya generationer av kreatörer. I skapandet av Far, Far, Closer har Rosenthal valt att samarbeta med den franske designern och illustratören Morgann Lechat som tolkar samtiden i utmanande och lekfulla motiv.  

Far, Far, Closer består av koppar, skålar, tallrikar och vaser som alla kommer i en limiterad upplaga av 100 exemplar. Illustrationerna för respektive produkt har alla sin unika prägel, men vävs samman i kollektionens utgångspunkt där händer och ansikten omsluts av varandra. Fin tycker jag.

Pris för mugg med handtag 400 kronor

Pris för tallrik, 21 cm, 480 kronor

Ha en fin onsdag!

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Det dukade bordet, Dina Rum Stockholm, Inspiration, Mugg, Nyhet 2021, Porslin, Tallrik, Vas;

Kommentera inlägget här :