Sérénité lanserar sänggavlar

Hej, hoppas du har det bra.
 
Idag tänkte jag visa några fina sänggavlar.
Jag får ibland frågan varför man behöver en sänggavel. Ja, inte behöver man det, utan man gör precis som man vill, men jag tycker att en sänggavel klär sovrummet och det ger en elegantare och mer ombonat känsla. Så om du frågar mig så tycker jag alltid att en sänggavel alltid bör finnas i sovrummet.
 
Det svenska nystartade inredningsföretaget Sérénité lanserar nu sin första kollektion. Kollektionen består av tre handgjorda sänggavlar - Gaia, Yves och Bisse. Sérénité erbjuder även några andra exklusiva inredningsdetaljer för sovrummet, skapade för att ge en hotellinspirerad känsla i hemmet.
 
Sänggaveln Gaia har en träram och är klädd i en linne- och ullblandning och har stoppning i polyester. Gaia finns i tre färger; Off White, Natur och Beige. Sänggaveln är 140 cm hög och finns i tre storlekar anpassade för 105 cm, 160 cm samt 180 cm sängar. Pris ca 15 995 kronor.
 
Sänggaveln Bisse, finns i tre färgval; Ljusgrå, Greige och Antracitgrå. Sänggaveln är 140 cm hög och finns i tre storlekar anpassade för 105 cm, 160 cm samt 180 cm sängar. Pris ca 12 995 kronor.
 
Sänggaveln Yves, finns i två färgval; greige och antracitgrå. Sänggaveln är 140 cm hög och finns i tre storlekar anpassade för 105 cm, 160 cm samt 180 cm sängar. Pris ca 12 995 kronor.

Sänggaveln Gaia är min favorit. Om jag skulle önska något så skulle det vara att sängavlarna skulle finnas för 120 och 140 cm sängar också, för i mina uppdrag är det mera gångbart än t ex 105 cm.

Önskar dig en härlig onsdag!

Sänggavel Gaia

 Sänggavel Bisse
Sänggavel Yves
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Inspiration, Nyhet 2021, Sovrum, Sänggavel;

Kommentera inlägget här :