Ikea introducerar nya Symfonisk tavelram med wifi-högtalare

Hej, just nu rusar bara veckorna fram tycker jag och nästa vecka redan midsommar.
Har du något kul planerat till midsommar? Jag ska efter ett års uppehåll fira med vänner nere i Sörmland, efter förra årets uppehåll känns det roligt att åter igen ta upp traditionen sen ca 10 år. Midsommar känns ju också som en bra helg att så smått börja på att träffa vänner igen, eftersom det mesta sker utomhus, i alla fall hos oss.
 
Nu lite ljud, musik och design.
Ser ut som musik. Låter som konst. Så säger Ikea och introducerar nya Symfonisk tavelram med wifi-högtalare. 
 
Forskning visar att många människor upplever musik som den enskilt viktigaste ingrediensen för att skapa rätt atmosfär hemma. Ikea och Sonos ser vikten av ljud och de positiva effekter som de har på livet hemma. Genom att kombinera Ikeas heminredningskompetens med Sonos expertis inom hur man skapar en kvalitativ upplevelse och högtalare får man Symfonisk som blandar fint ljud med fin design.

Precis som Symfonisk högtalarlampa och Symfonisk bokhyllehögtalare som introducerades i Ikeas sortiment 2019, är dessutom Symfonisk tavelram med wifi-högtalare ett konstverk som sömlöst passar in i hemmet. Högtalaren finns i en svart respektive vit version med utbytbara fronter för att erbjuda en rad olika utseenden.
 
Symfonisk tavelram med wifi-högtalare kopplas upp mot wifi och kan användas som enda ljudkälla i rummet eller sammankopplade med andra produkter från Symfonisk-sortimentet eller andra Sonos-produkter.
Precis som tidigare Symfonisk-produkter är även den nya högtalaren del av Sonos system, vilket betyder att lyssnare kan koppla upp sig mot fler än 100 strömningstjänster samt hela Sonos sortiment.
 
Kort och gott. Symfonisk är en serie wifi-högtalare. I serien ingår bildramen Symfonisk, men även Symfonisk bordslampa med högtalare och Symfonisk bokhyllehögtalare. Samtliga produkter i kollektionen Symfonisk är kompatibla med Sonos andra nuvarande produkter och kan styras med hjälp av Sonos app. 
 
Här några av motiven och utseendet.
 
Ha en härlig onsdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Ikea, Inredning, Inspiration, Ljud, Nyhet 2021;

Kommentera inlägget här :