Ny lampa i samarbete med Klong och Broberg & Ridderstråle

En lampa som passar i fönsternischen är aldrig fel. För belysning i fönstren ger både ett skönt sken inomhus och ett fint sken utifrån.
Precis en sån lampa är Pavo. En ljuskälla med ett varmt sken som har finjusterats för att skapa en optimal ljusspridning när mörkret faller på kvällen. På dagen fångar lampskärmen istället dagsljuset och gör att Pavo framträder som ett fint designobjekt i sig själv.

Det svenska designföretaget Klong har gjort flera framgångsrika samarbeten tillsammans med formgivarduon Broberg & Ridderstråle. Det senaste tillskottet är armaturen Pavo som kombinerar en fot i ytbehandlad aluminium och en skärm i mjölkvit ton skapad i återvunnen polymer. 

Pavo med sitt smalare format, gör att den passar utmärkt i ett fönster eller på andra mindre platser med begränsat utrymme, som till exempel ett säng- eller sidobord. Pavo drar på ett stilfullt vis blickarna till sig - tänd som släckt - och förstärker inredningen i alla rum med sin unika och starka karaktär.

Pavo har en ytbehandlad, massiv fot i aluminium och en skärm i återvunnen polymer. Kombinationen mellan den ljusa halvcirkelformade skärmen och den massiva basen skapar en spännande kontrast i både färg och form och ger rummet en vacker siluett.  

Storlek: Höjd 430 mm, Bredd 490 mm, Djup 110 mm
Pris: ca 4 800 kronor

Ha en skön torsdag!

Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Bordslampa, Dina Rum Stockholm, Inrednig, Inredningsdesigner, Inspiration, Klong, Nyhet 2021, Stockholm Design Week 2021;

Kommentera inlägget här :