Minotti öppnar flagship store på Strandvägen

Den idag 8 februari öppnar Skandinaviens första Minotti flagship store på Strandvägen 9 och Stockholm får en ny, självklar destination för den medvetna designpubliken, som här erbjuds en upplevelse av internationell klass. 

Minottis magnifika flagship store som öppnar på Strandvägen, förmedlar en känsla av det globala varumärkets värden och DNA. Den speglar harmoni och balans, där varje detalj är genomtänkt i detalj. De noggrant utvalda materialen består av golv i travertin, mörka träpaneler och lameller samt Panda-marmor. Mjukheten och elegansen som utmärker varumärket Minotti visas tydligt i de exklusiva materialval som används i butiken samt i möblernas texturer och färgpalett. 
 
Butiken innefattar tre rumsliga miljöer; vardagsrum, sovrum och matsal med möbler från den senaste kollektionen, som lanserades sommaren 2020, men också de allra mest populära möblerna ur tidigare kollektioner. Här presenteras det som kännetecknar Minottis kärnvärden – tradition, hantverksmässig savoir-faire och skräddarsydd precision.  
 
Det italienska familjeföretaget i tredje generationen, har sedan 1940-talet försett världen med exklusiva, skräddarsydda möbler i kontemporär stil. En möbel från Minotti håller en livstid, tack vare ypperligt hantverk och kvalitet i varje enskild möbel.
 
Något att besöka om du gillar elegans och stilfullhet, och välladdat kort rekommenderas.
 
Trevlig kväll!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Exklusiv inredning, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Nyhet 2021, Stockholm Design Week 2021;

Kommentera inlägget här :