Nyheter från Ikea

Hösten är här liksom Ikea nyheterna, säljstart dock först i oktober. 
 
Hösten hos Ikea har hämtat inspiration från de kända holländska konstnärerna. Stilen är traditionell med varma, jordiga färger som rubinrött och mörkt grön.
 
Bland nyheterna finns HAUGA, en serie i traditionell stil med öppen och sluten förvaring som passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet som i köket eller hallen. Byråar, skåp, garderober, sidobord och TV-bänk ingår i serien.
KRISTINELUND Spegel ger med sin handgjorda ram i rotting fin karaktär till rummet.
SOLKLINT Lampor är gjorda i grått klarglas och mässing och har ett dekorativt uttryck. Lamporna i serien SOLKLINT ger ett mjukt stämningsljus som skapar spännande skuggor på väggar och i tak.
TRUBBTÅG Påslakanset i bomull från mer hållbara källor och lyocell. Sömmarna tillför en stildetalj och skapar ett upphöjt mönster på det vita tyget. Percaleväven ger ett svalt och sofistikerat uttryck.
Fint! Percalvävda sängkläder är också en favorit hos mig. Men tror inte att mina små kinder kommer att gilla att vila på de mönstersydda kuddfodralen, hade gärna sett örngotten släta utan det mönstersydda mönstret där. Ja vem vill vakna med ett mönstrat ansikte :) 
FYXNÄS heter de här lamporna som kommer som golvlampa och bordslampa.
UPPLAGA heter det här porslinet.
Önskar dig en fortsatt fin torsdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Dina Rum Stockholm, Höstnyheter, Ikea, Inredning, Inspiration, Porslin, Skåp, Spegel, Sängkläder;

Kommentera inlägget här :