Kvänums nya kök Modern Classic Steneby

Måndag morgon och ny vecka. Men jag börjar med att visa vad jag såg i torsdagskväll förra veckan.
Då var jag bjuden till Kvänums showroom, Sibyllegatan, för att titta på deras nya kök Modern Classic Steneby och mingel.
 
Som Kvänum själva säger.
Modern Classic Steneby är ett kök med en djärv ny tappning av sköna stilen Swedish Grace fast ett sekel senare - gracilt, enkelt, lekfullt och naturligt.
 
Steneby är en klassisk modell som fått en nätt och smal ram. Årets kulörer är Mylla, Mossa, Storm och Mistral, mörkt och ljust, jordbundet och luftburet. Det nya odlingsskåpet för inomhusbruk är utfört som en smäcker vitrin med träram i antikbehandlad ek.
 
"Steneby är länken mellan traditionellt snickeri och ett modernt uttryck", som Kvänums designer Per Fernholm säger.
 
Den senaste versionen av Modern Classic är en skön mix av gammalt och nytt. Handmålade snickerier med innanförliggande lucka, dolda gångjärn, bredare lådor och ribbade hyllplan för öppen förvaring är uppdaterade klassiska markörer som gör sig i både äldre och yngre hus med lantlig atmosfär.
 
Genom att blanda med färger, skåp, bänkskivor och detaljer som knoppar/hantag så sätter du din egna prägel på köket, lantligt charmigt, närheten till stan eller rentav urbant chict. Ett soft och avspänt kök med lite friare former, ett kök som tål vardagen stök.
 
Som alltid har Kvänum en suverän känsla för detaljer, och resultaten blir alltid superfina, så även den här gången, tycker jag.
Visst är det jättefint med olika mjuka och sköna matchande färger i köket, de matchande färgerna gör också köket betydligt mer spännande än om alla skåp hade haft samma färg t ex. Så våga mixa och matcha!
 
Tack Kvänum och Trendgruppen PR för en fin visning och trevligt mingel!
 
Trevlig måndag!
 
Den goda maten stod Jakob af Petersens för.
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningdesigner, Inspiration, Kvänum, Kök, Köksinredning;

Kommentera inlägget här :