Veckorapport - Sakletare

Hej på er, har ni det bra så här i mitten av maj? Jag har det lysande men måste nog klaga en del på vädret! Ja men hallå, mitten av maj och en och annan snöflinga har tillsammans med regn och hagel ramlat ner från himlen den här veckan. Härom morgonen så visade temperaturen på 3 grader! 3 grader! Men nu kommer det säkert att vända och värmen kommer, det känner jag på mig...och slutar nu att klaga.
 
Den här veckan har jag varit runt en hel del på stan och hos agenturer för att få ihop detaljer till ett projekt som Jag håller på med. Det är ett projekt som ska ha en ganska modern känsla, ja, alla projekt är olika vad det gäller stil och känsla. En del är mer klassiska, andra moderna, medans andra kan vara avskalat minimalistiska. Den här blandningen tycker jag är så rolig för jag måste hela tiden tänka om och tänka nytt.
 
I veckan har jag bland annat fastnat för några sittpuffar och en vas hos Moooi till mitt projekt. Fotokonst kommer att passa perfekt i inredningen, liksom coola lampor och några snygga urnor i inte alltför moderna stil till kök och bad. Allt för att få till en skön blandning, blandningen är alltid jätteviktigt tycker jag. 
I veckan har jag också varit på en pressvisning hos EKPR. Ja, den här tiden brukar det i normala fall, icke Corona tider, vara en hel del pressvisningar för nyheter till hösten/vintern. Men i år är ju ett år som inte faller under normalt år, så det är privata visningar hos en del presskontor, andra har digitala. Själv så gillar ju att känna och klämma på sakerna, för att få den rätta känslan. Så jag går gärna på privata visningar där det bjuds. Ja ni vet, en bild, stilla eller rörlig, kan liksom aldrig ersätta beröring av saker.
Hos EKPR såg jag en hel del mörkgrönt hos bl a Himla, jag gillar grönt! Fina doftljus och härligt till kroppen, Snygga detaljer som vaser, koppar, tallrikar, urnor och en bedårande liten tax som bokstöd, ja,ja, jag gillar taxar! Hör av dig om det är något du vill veta mera om.
Har också för en kunds räkning varit på jakt efter den rätta blå nyansen till hallen. Färger är så roligt, men också ett riktigt detektivjobb för att hitta den perfekta färgen till rummet eller miljön den ska finnas i. Ska du välja färg glöm för allt i världen inte att titta på en uppmålad bit av väggen, i alla sken. För färger förändras beroende på norr/söderläge, tiden på dygnet om det finns fönster med ljusinsläpp, ja färgen kan till och med förändras om grannhuset mittemot har en färg som slår in i rummet. Som sagt, jättekul att välja färg men gör absolut inte valet bara genom att titta på färgen i färgbutiken.
Ett råd från inredningsdesignern till dig! :)
 
Men nu är det helg igen och långa promenader med fika på 2 meters avstånd väntar. Men även någon utomhuslunch står på schemat. Hemma behövs det kanske en bukett blommor också.
Önskar dig en riktigt fin helg! Kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Detaljer, Dina Rum Stockholm, Färgval, Inredningsdekoration, Inredningsdetaljer, Inredningsprojekt, Pressvisning;

Kommentera inlägget här :