Veckans inspiration - Kreativa hem

Att skapa hem som andas kreativitet. Hem som ger en lite konstnärlig känsla, ja, hem som sticker ut. 
Att få till den där lite artistiska känslan i ett hem handlar mycket om stilleben och att inte göra allt så perfekt. En eller flera tavlor lutande mot väggen, eller en detalj/möbel, kan vara ett sätt att "stöka" till det lite.
Eller, som sagt, att skapa stilleben är ett annat sätt. Gärna då med en eller flera oförutsedda detaljer, som en hatt eller två t ex. Blanda gammalt och nytt, färger och material, stilar och känslor.
 
Att få till det kreativa, eller levande, hemmet tillhör faktiskt inte det lättaste, om du nu inte har fallenheten för det vill säga. Kan vara lika svårt som att få den perfekta känslan i ett eklektiskt hem.
Men övning ger färdighet, så flytta runt, lägg till, dra ifrån, så är jag säker på att du till sist hamnar rätt.
 
Om jag ska ge dig ett ganska säkert kort till det artistiska eller kreativa hemmet så kan växter, stora krukor eller lite bedagade burar/krus/krukor vara ett sånt. Jag var på Rosendals Trädgård häromdagen och tog några sköna bilder som visar hur jag menar,
 
Veckan rusade som vanligt snabbt fram. Men min vardag börjar med små steg att återgå till det normala, med jobb och så, så det känns ändå ganska okej med snabba veckor. Veckor som jag i alla fal kan känna mig nöjd med. Även om jag har betydligt mer kapacitet och plats för flera uppdrag, så tveka inte att hör av dig om du behöver hjälp med inredningen hemma, eller på arbetet!
 
Nu önskar jag dig en härlig fredag och helg! Kram!
Bilder från HÄR
Mina bilder från Rosendals Trädgård
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Artistisk, Dina Rum Stockholm, Eklektisk, Idéer, Inredning, Inredningdesigner, Inspiration;

Kommentera inlägget här :