Glasbord med fina underreden

Jag har skrivit om glasbord tidigare, bl a HÄR, och ja, jag gillar glasbord. Det ger både ett luftigt och lätt uttryck i rummet.
Funderadar på om det inte är så att jag i mina egna bostäder faktiskt alltid har haft glasbord. Det första som jag hade i min första egna bostad, brukar jag tänka på och önskar att jag inte sålt det utan haft det kvar. Men , men så är det.
 
Om glasskivan ger ett luftigt uttryck så tycker jag att man gott kan tynga till det med underredet. Ja, jag menar att stenar eller tyngre block på golvet bara gör det hela så mycket mera spännande och intressant kan jag tycka.
Efter Möbelmässan så visade jag en hel del bilder från Ferm Living, HÄR, dels för att jag tycker att de hade mycket snyggt och till bra priser i sin monter, och dels så visade jag ett fint glasbord med stenunderrede.
 
Här en repris på bordet. Bordet som heter Mineral och kommer att ha priset strax under 13 000 kronor. Ett bra pris kan jag tycka som tittat på ett bord, Metafora Coffee Table från Martinelli Luce på Nordiska Galleriet tidigare, med priset strax över 41 000 kronor.
Visst Metafora bordet är helt klart något mera raffinerat och sofistikerat, men Ferm Livings bord Mineral är inte fy skam det heller, eller vad tycker du?
 
Trevlig onsdag!
 
Mineral från Ferm Living
Metafora Coffee Table från Martinelli Luce
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Glasbord, Inredning, Inredningsdekoration, Inredningsdesigner, Inspiration, Soffbord;

Kommentera inlägget här :