Veckorapport - Två nya butiker, Utförsäljning, Skogsluft mm

Fredagshej på er! Då har åter en vecka passerat. En vecka som väl inte går till världshistorian som en av mina mest innehållsrika.
 
Men det har varit småfix och skissningar till olika projekt. Tagit en tur på stan för att titta på två nya inredningsbutiker.
Sen så måste jag skärpa mig, för glömde ta bilder på en trevlig lunch och en skön AW.
Jag fyller ut veckans Veckorapport med föra helgens tur ut till Nyckelviken också!
 
Jag börjar med de två nya butikerna.
Först Muuto som i förra veckan öppnade en Flagship Store på Birger Jarlsgatan 23. Stor butik i två plan med Muutos skandinaviska design. 
Den andra butiken The Modern Sthlm på Nybrogatan 20 öppnade för några veckor sen. Det är en liten butik med bara Europeisk design och en och annan vintage pryl. Liten och trevlig butik med lite belysning, en och annan möbel och en massa detaljer som inte syns i alla butiker.
Så en glimt från förra helgens utflykt och kompishäng i Nyckelvikens naturreservat.  
Nyckelviken är ett alldeles lysande utflyktsmål inifrån stan. Ta SLs pendelbåt från Nybroplan till Nacka Strand, turen tar inte mer än ca 30 minuter och den går ca var 30:e minut. Sen en promenad på sådär en 15 min och du är framme i naturreservatet och kan börja din sköna vandring. Du slipper trasslig parkering när du kommer fram och får en skön båttur på köpet. Väl framme bjuds du på skön natur, fina djur, vacker köksträdgård, och mycket hembakat!
Ute efter något till hemmet/kontoret, möbler och belysning i snygga former och bra kvalité!? Då kan jag tipsa om att agenturen Mobile Box har utförsäljning i dag och imorgon lördag. Jag var förbi i förmiddags och hälsade på, och passade på att ta några bilder på allt fint som finns till kanonpriser.
 
Så här skriver de om sin utförsäljning:
 
Imorgon 5/6 kör vi!! Stor utförsäljning av allt då vi behöver tömma lokalen inför flytt. Minst 40% rabatt men många produkter betydligt mer än så. Fynda kvalitetsmöbler och belysning från @adeacollection @foscarinilamps @kristaliadesign och @poradafurniture Fredag kl 10 - 18
Lördag kl 11 - 15
Sibyllegatan 19, t-bana Östermalmstorg
#rea #sale #utförsäljning #interiordesign #qualityfurniture #lightingdesign @ Mobile Box AB
 
Japp det var det hela för den här veckan. Vi hörs igen nästa vecka, till dess ha en riktigt skön helg! Kram! 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredning, Utförsäljning, Veckorapport;

Kommentera inlägget här :