Snygga mattor

Det är ofrånkomligt, ja att snart är det dags att krypa in och boa in sig igen. De flesta ser med fasa fram mot hösten, men visst kan det också vara lite mysigt med sprakande brasor, sköna plädar, mysiga mattor och härliga höstfärger.
 
I går var jag förbi mattföretaget Glowb på Karlavägen, för att checka en leverans för en kund. Och som vanligt passade jag på att kolla in deras superfina mattor.
Glowb som är ett svenskt företag som tillverkar skräddarsydda exklusiva mattor. Ambition är att göra det enkelt att köpa mattor som passar just ditt hem eller din unika miljö. De hjälper till att ta fram mattan som du har drömt om kan man kortfattat sammanfattar det hela. 
 
Om några veckor väntas det inne lite nyheterhos dem också, som jag ser fram emot att titta närmare på. Men som sagt, du kan också få din matta specialdesignad precis som du vill till just din miljö.
 
Själv så är jag lite trött på enfärgade silkesmattor, visst är det fint och klassigt, men det finns ju så mycket annat fint. Så som sköna mönster med lugg som är klippt i olika höjder och i en massa sköna toner t  ex.  Och mattan spelar ju en ganska viktig, eller väldigt viktig roll för rummsuppfattningen. 
 
Vill du prata mattor, hör av dig så hjälper jag dig att hitta en riktigt fin och skön till ditt rum/dina rum.
 
Trevlig onsdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Design, Dina Rum Stockholm, Golv, Inredningdesigner, Inspiration, Matta;

Kommentera inlägget här :