Ikea katalogen 2021

Fick Ikea katalogen i ett pressutskick idag. Inget nytt under solen kan jag tycka när jag bläddrar igenom den digitala katalogen. Vill du ha en tryckt kan du hämta en på varuhusen eller beställa över nätet från 20 augusti.
 
Ikea säger så här om katalogen: 
Årets IKEA katalog: en handbok för en bättre vardag hemma.
Att livet plötsligt kan föra med sig nya oväntade behov, rutiner och vanor till hemmet har varit extra tydligt för de flesta under detta år. Därför har IKEA utformat årets katalog som en handbok med inredningstips som guidar läsaren mot ett mer hållbart, smart och funktionellt hem. 
 
 
Själv så reagerar jag mest på att Ikea katalogen har sett ganska så likadan ut sen en massa åt tillbaka. Visst det är väl också meningen, för den ska attrahera många kulturer och länder och man vill väl hålla på sin stil.
Men själv så tycker jag allt att den är väldigt tråkigt. Ja, jag blir ju sällan överraskad när jag ögnar igenom den, om jag säger så. Visst det finns nya produkter i katalogen, men de ser jag nästan inte för att bilderna ser ju sjutton likadana ut år från år. Med lite stökiga sängar, vita väggar, samma komposition av bilderna mm
I år hade det dock "skojat till det" med så där fem-sex små bilder där man hade en tapet på väggen, häpp! :)  
 
Onsdag, och jag hoppas att din dag blir fin!
Pressbilder från IKEA
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Ikea, Ikea katalog 2021, Inredning, Inredningsdesigner, Nyheter;

Kommentera inlägget här :