Porslin som triggar sommarkänslan

Hur härligt är det inte att snart är april över och vi kommer in i maj. Maj, det är ju slutet på våren och brukar bjuda på, om vi har tur, på riktigt skönt vårväder och en föraning till sommaren.
 
Vår och sommarfesterna kanske kommer att komma av sig i år, men att duka riktigt somrigt och härligt ska det där lilla viruset iallafall inte ta ifrån oss.
 
Före en sak är iallafall säker,det blir en sommar även i år, och det tackar jag för!
 
Det finns en hel del fina porslinsserier med sköna skira blommor som mönster, vad säger ni om de här...fyra favoriter i fyra olika prisklasser.
 
Önskar dig en härlig måndag!
 
Först Rosenthals klassiska serie Brillance som har får ett nytt uttryck med dekoren Fleur des Alpes. Inspirerad av alpernas natur och landskap har den schweiziska designern Regula Stüdli skapat en ny dekor till sommarens dukningar. 
Fyrklövern har en serie som heter Kaprifol som jag tycker är riktigt somrig och fin. Här två bilder från ett stylingjobb där jag använde just Kaprifolserien i min dukning. Fint eller hur.
Nordic Stries heter E.Leijons fina svensktillverkade servise i stengods med muggar, koppar, tallrikar och skålar. Skirt och vackert!
Duka har också en fin blommig serie som heter Flora. Moderna raka former med skira slingrande målade blommor, design Maria Björklund.
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdetaljer, Inspiration, Matplats, Servering, Serviser, Sommar 2020;

Kommentera inlägget här :