Veckans inspiration - En frans kan göra mycket

En extra sittplats är ju helt nödvändigt ibland, ja när gästerna blir fler än vad soffan slukar t ex. Så visst är det superbra med att kunna trolla fram en eller flera små sittpuffar ur skjortärmen när gästerna fyller rummet.
 
Och vi är nog ganska många som de senaste åren köp en liten rund sittpuff i sammet. Själv tycker jag att de nästan har blivit en uttjatad möbel, för så gott som alla möbeltillverkare, möbeldetaljföretag har ju haft dessa sittpuffar.
 
Missförstå mig nu inte, för det är ju jättebra, det jag vänder mig emot är att, ALLA, ja nästa alla ser lika dana ut.
Var har designfantasin tagit vägen!?
 
Varför inte bara sätta en långfrans på puffen t ex. Så här fint det kan bli med en  hästtagelfrans, men blir minst lika fint med någon annan frans, eller liknande.
Kanske att du kan piffa upp din puff själv!? Eller låta en möbeltapetserare fixa utefter dina önskemål, eller mina. För har du noll på fantasikontot så hjälper jag dig gärna.
 
När vi nu kollar på fransar, kolla även in fransarna på kuddarna. Visst blir kuddarna minst två snäpp stiligare med en franskant!
Och som sista bild har du ett bord som blivit fransbeklädd, ja, om du inte vill fransa till en sittpall så kanske ett litet bord, eller något annat!
 
Ha en härlig måndag!
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Idéer, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningsidéer, Inspiration, Sittplats, Sittpuff.;

Kommentera inlägget här :