Veckorapport - Delar av min vecka

Den här veckan, ja ni brukar ju gilla att se vad jag har gjort under veckan. Så här kommer en kort sammanställning av min vecka.
 
Måndag, startade upp en inredningsuppdrag, med beställningar av tygprover, bokat upp hantverkare mm.
Sen så var det fix inför morgondagen, hämtade blommor, köpte rekvisita, packade mm till morgondagens styling/fotografering upp på Skansen.
 
Hela tisdagen, 8.00-18,00 utan lunch var det någon som sa glassigt jobb så hade den fel :), hade jag en julfotografering upp på Skansen. Stylade ett 1700-tals kök juligt och skönt. Med fina produkter från idag, men som passade fint in i den känsliga gamla 1700-tals miljön.
Onsdag förmiddag var jag på French Design & Decoration day på det franska residenset i Bromska palatset på Narvavägen. Där hölls det seminarium och workshops av franska inredningsföretag för arkitekter, inredare och folk i branschen, supertrevligt och givande.
Onsdag eftermiddag, fix och trix med bud av lånade produkter som skulle returneras samt skrivande av text till alla bilder som togs under gårdagen.
 
Onsdag kväll var jag bjuden på Affordable Art Fair vernissage ute på Nacka Strandsmässan. Så jag begav mig dit med bästa Marita. Affordable Art Fair är en konstmässa som du kan besöka och köpa konst, de flesta smaker tillgodo ses. Öppet 10-13 oktober.
Torsdag kontorsarbete, arbete med inredningsuppdraget, planering av en kommande julfotografering om 1,5 vecka mm mm.
På kvällen fick jag en återbudstid för magnetröntgen av mitt onda ben. Har inte kunnat träna sen i juni på grund av att benet krånglar och gör ont som tusan. Superjobbigt för mig som de senaste 20-25 åren tränat minst 3 dagar i veckan, och nu börjar känna mig som en soffpotatis! Men nu så, ska jag väl få min dom och se vad det är för fel och vad jag kan göra åt det hela.
 
Idag fredag ska det lånas produkter till kommande julfotografering och annat fix kring det hela.
 
Sen eftermiddag var jag bjuden på en AW hos tygagenturen Romo där jag brukar både låna tyger till fotograferingar och framförallt köpa tyger till mina inredningsuppdrag.
Jag är ju en STOR förespråkare för att lägga ner lite extra på vackra tyger i inredningen, visst, kostar lite mer men gör såååå mycket åt helheten.
Men den här AW blev inställd på grund av sjukdom, trist, men kommer åter framöver lovades det.
Så jag tar en snabb AW med en kompis istället, minst lika trevligt, kompishäng är alltid bäst om du frågar mig! Skön avslutning på en hektiskt arbetsvecka helt enkelt!
 
Ha en härlig fredag och helg, kram!
Taggar: Affordable Art Fair, Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Art, Dina Rum Stockholm, French Design & Decoration day, Inredare, Inredningsdesigner, Inspiration, Konst, Mitt jobb som inredningsdesigner, Mitt jobb som stylist, Skansen, Veckorapport;

Kommentera inlägget här :