Veckorapport - Ryggen och benet fixat, det är veckans höjdpunkt

Den här veckan har det inte hänt så mycket jobbmässigt.
Men jag har ju fått oroliga frågor, uppmuntrande mess och hejarrop vad det gäller min operation av ryggen.
Så, tackar som frågar, operationen gick jättebra och all värk i benet är nu borta.
Nu är det mest ärret/såret i ryggen som känns, om jag säger så. Inte så konstigt heller, när kirurgen varit inne i ryggen och karvat. Räknar med att även det ska vara läkt och bra om ca 2 vecka. Tack till Ryggkirurgiskt Centrum vid Sophiahemmet som så proffsigt och skickligt utförde operaionen, så fint bemötande och underbart omhändertagande!
Vit som ett spöke och ruffsig som ett penntroll så såg jag ut efter uppvaket. Men lycklig över att allt gick bra, och bäst av allt, snart kan jag ses i både gym och löpspår igen!
Jag som aldrig legat på sjukhus tidigare, ville så klart hem så fort som möjligt. Eller ville jag det? För i fastigheten jag bor i håller det på att renovera ytterfasaden, och samtliga fönster. Det här innebär att halva våningen är röjd och det där med mysfaktorn är det lite si och så med. Stökigt, bökigt och dammigt i hela fastigheten just nu alltså. Men, men om 2-3 veckor är de klara...håller ut!
Jag ska ju röra på mig så mycket som möjligt, så att allt läker bra. Så tog en sväng på Karlavägen och kollade in lite inspiration till grönt julpyssel här om dagen. Kanske jag ska göra en krans av mossa i år, eller varför inte en av kottar.
Har du börjat med adventsfixet? Ja, som ni förstår får jag ligga lite efter i år, med tanke på stöket och böket här hemma, men snart så ska jag ge mig ikast med att sätta upp adventsstjärnorna i fönstren, göra små julgrupper av hyacinter och fylla vaserna med vackra amarylis, längtar lite faktiskt!
Igår var jag inbjuden till en frukost av Mille Notti, på Nosh and Chow. Tyckte det var en lagom aktivitet och promenad för att klämma och känna på deras nyheter till SS20. Ja ni vet, jag är ju en stor gillare av sköna och fina sängkläder, och Mille Notti brukar alltid leverera.
God frukost och härliga sängkläder visades, i bl a percale, min favorit när det gäll kvalitéer på sängkläder, ger en så skön lite sval och praslig känsla. Vad är din favotit vad det gäller sängkläder, linne, satin, flanell, percale....?
Tack Mille Notti för god frukost, fin visning, och härlig frottérock!
Ha en fin fredag och en underbar helg! Stor kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdekoration, Inredningsdesigner, Inspiration, Jul 2019, Julkrans, Mille Notti, Operation, Renovering, Sängkläder;

Kommentera inlägget här :