Veckorapport - Det tuffar på

Hej på er, ja det tuffar på eller snarare springer på, för redan fredag igen!
 
Jag har haft en späckad vecka som vanligt. Mest har jag arbetat med olika projekt, inredningsuppdrag. Satt ihop tyger med mattor med golv med möbler med detaljer, allt för att skapa härliga miljöer till mina kunder och projekt.
Så roligt vill jag säga.
Varit och besökt Grand Relations, ett riktigt snyggt presskontor! Där passade jag på att känna och klämma, provsitta och granska nyheter från deras kunder. Viktigt tycker jag, för att bara se produkterna på bild är inte bra, för en bild kan ljuga, tro mig jag vet.
Men här var allt inte bara fint att titta på, utan med fina former, sköna material och det sittbara produkterna härliga att sitta i och känna på.
Sköna sittpuffen Utility från Fogia
Ny ljusstake/vas, för vänder du på härligheten så blir det en vas som du kan sticka i små blommor i de olika rundningarna, från Klong.
Den lilla supernätta fåtöljen Barba, från Fogia, har jag bara sett på håll och på bild förut, nu provsatt jag den. Riktigt skön trots sin nätthet. Perfekt för dig som vill ha en fåtölj till ett litet utrymme, eller om du har en lite mindre lägenhet.
Snygga dörrmattor har Heymat
Skärbrädor från Hem. Så sköna i formen att jag stod och klappade på dem ett tag.
 
I veckan har jag också varit ute i "förorten" och ätit lunch med min härliga kompis Christina som jobbar på Swedbank i Sundbyberg. Som inredningsdesigner och en inredningsnörd passade jag så klart också på att titta på deras kontor, riktigt snyggt, luftigt och med en maffig trappa vill jag säga.
På tal om min kompis Christina, så lärde vi känna varandra i slutet av 90-talet, då vi båda jobbade som projektledare på en reklambyrå. Reklambyrån vi jobbade på skulle jag kunna skriva en hel bok om, framförallt om chefen/ägaren som var fullständigt galen.
Kanske att jag framöver ska bjuda in Christina som gästbloggare här, och vi tillsammans kan berättar om den vettlösa och rubbade mannen, det skulle ni gilla, jag lovar!
Tack för lunchen finaste Christina!
Igår var jag inbjuden till Alma´s Park för en introduktion och en exklusiv visning av HBOs dokumentären Very Ralph om modedesigners Ralph Lauren på numera nedlagda, men ändå inte, biografen Park, .
 
Där har jag varit på bio många gånger när den fungerade som biograf. Men på tal om bio så har jag säkert inte varit på bio på 15 år, är ingen biomänniska, beror säkert på min lätt rastlösa personlighet, streamat är min grej. 
Så när jag väl var på plats så funderade jag på vad sjutton gjorde jag där...hahahaha.
Men, Park som anses som en av Sveriges bäst bevarade teatrar från filmguldens livstid har återupplivas av den nya ägaren Alma, som bl a kommer att ha olika event där.
Alma är en medlemsklubb för arbete, eller coworking club om man inte vill vara rädd om det svensk språket, med gemensamma arbetsytor för kreativa, entreprenörer och konstnärer.
Så är du ute efter en kreativ och snygg arbetsplats kanske Alma är något för dig, ligger på Nybrogatan. 
Och ja, jag smet ut från bion efter ca 20 minuter för jag tyckte helt enkelt inte filmen var bra.
Numera slutar jag att titta på sånt som jag inte gillar. Samma sak med böcker, kommer jag inte in boken efter så där 20-30 sidor då slutar jag läsa den och börjar på en annan, med förhoppningsvis mera spänning.
Idag är det visst en sån där lite avslagen dag, dag före röd dag, halvdag för en del, vad är det för konstigt påfund, halvdag!? ...som egen företagare säger jag, "jobba bör man annars dör man" ja i alla fall företaget.
Men det brukar helt klart bli tystare på mobilen, svårare att få tag i folk och ett täcke landar liksom över landet såna här dagar.. zzzz
 
Min dag blir "hel", så fritt fram att höra av dig om du behöver inredningshjälp, med kontorsarbete, skapandes av moodboards, sammanställningar, och städning av skrivbordet som alltid har en tendens att bli stökigt hektiska veckor, jag gillar inte stök.
 
Hoppas du får en härlig helg, stor kram!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Dörrmatta, Fåtölj, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inredningsprojekt, Inspiration, Ljusstake, Mattor, Moodboard, Puff, Sittplats, Skärbräda, Tyger, Vas, Veckorapport;

Kommentera inlägget här :