Plus i kanten till en restaurang

Nu ska jag gnälla lite, tar emot för mig som mest ser vattenglaset som fullt, men här kommer det...men sen lite ros också :)
 
När jag går ut på stan och äter, vilket jag gjort, och gör, en hel del så finns det några saker som jag uppskattar extra mycket.
Ja, självklart ska maten vara bra och falla mig i smaken. Sen så uppskattar jag, såklart, att restaurangen är snyggt inredd, kopplar aldrig bort det där med inredning :). Men också trevlig stämning, trevlig personal och att man fattar vad service är. 
Det här sista kan jag tycka att det är lite si och så med på ganska många stockholmskrogar. 
För finns det något som är så tråkigt, och kan få mig att vända i dörren, så är det den där tråkiga kommentaren, vi har ett bord men du får bara sitta, 45 min/1 tim.
Det här är en kommentar som inte är så ovanlig att få innan man ens knappt hunnit ta ett steg in i restaurangen.
Visst, jag förstår att det handlar om pengar/intäkter för restaurangen. Men, ska jag sätta mig och äta och betala en massa pengar så vill jag inte mötas av den här kommentaren innan jag ens välkomnas in.
Och att föreslå att man efter 45 min/1 tim ska ha ätit och gå, får mig alltid att undrar på hur de själva ser på restaurangen och dess värde, bara som ett utskänkningsställe?
Kom igen nu, jag är inte där för restaurangen utan restaurangen är där för mig!
 
Men nu till pluset som jag tänkte ge till den italienska restaurangen Ciccio´s på Nybrogatan 21. Varje gång jag varit där så har de både trollat fram platser, varit supertrevliga, bjudit på både Spumante och lite oliver mm före maten. Inga trista kommentarer om att jag måste gå, innan jag kommit in. Välkomnande, och deras spaghetti vongole är underbar! Inredningen flyttar mig till en livfull restaurang i Italien.
Och ja, jag gillar god service! :)
 
Trevlig onsdag på dig!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inrednig, Inredningsdesigner, Mat, Restaurang;

Kommentera inlägget här :