Kakelnytt

Som jag berättade i förra veckan skulle jag gå till Kakelspecialisten Projekt för att få reda på vad de spanat in för nytt i kakelväg på den stora kakelmässan Cersaie i Bolonga för några veckor sen.
Vad jag fick höra var att det färgmässigt kommer mycket pasteller, dova och lite mera "smutsiga" pasteller, precis vad som syns i inredningen totalt också.
Vidare så kommer mycket riktigt stora plattor.
Plattor med träliknande mönster och mindre insprängda träliknande detaljer i plattorna. Marmorliknande mönster men med en hel del ljusgröna ådringar i stället för det mörkt gröna som vi är vana vid.
Totalt så har det gröna tagit en större plats, istället för det blåa.
Det gröna är ju också den färg som syns mycket i inredningen nu, en rogivande grön nyans med mycket grått i sig. 
Terrazzo mönstrade plattor, småmönstrat men också stormönstrat kommer vi att se mera av.
 
Här några bilder från min rundvandring bland nyheterna på Kakelspecialisten Projekt.
Ja, det var några av de nyheter som stack ut, men såklart fanns det mera och som alltid så finns det något för alla smakriktingar.
För tillfället så är jag själv väldigt förtjust i tre olika stilar. Det mörkt gröna kaklet klätt upp på halva väggen, gärna med en list som avslutning i överkant. Men också det fyrkantiga kaklet med en skön ojämnhet. Eller varför inte kakel lagt i fiskbensmönster. Tre olika stilar
 
Ha en fin onsdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Badrum, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inredningsprojekt, Inspiration, Kakel, Kök, Nyheter 2020;

Kommentera inlägget här :