Veckorapport, mode, inredning och mycket mer

Under veckan har det varit en hel del pressvisningar, en del inredning men mest mode och skönhet. Inte mina arbetsområden, även om jag hämtar mycket inspiration från de här områdena också, och det har jag gjort i veckan.
Mera inredning visas för övring under vecka 47, och då visar jag dig det här också såklart. Men håll till godo med det jag sett i veckan, och hoppas att du ser något som du gillar.
 
Trevlig fredag och en lika trevlig helg!
 
Jag bor granne med Humlegården så genom den vackra parken har jag gått mycket mot mina pressvisningar i veckan. Jag älskar att gå genom parken och se årstiderna förändra den hela tiden, alltid lika vacker!
Watt & Veke kommer med några nya lampor, som den här. Jag gillar idén med att vira sladden runt lampan, istället för att störa sig på en massa trassel på golvet. Kul detalj.
Jotun kommer med nya fina väggfärger. Kolla också in den bedårande lilla väskan uppe på hyllan, en sån vill jag ha till våren, från Ceannis
Underbara vaser från Louise Roe
Jag fick vackra blombuketter, komponerade av florister, på flera visningar, stort tack för det!
Har jag berättat att vi blir så bortskämda på alla visningar. Det bjuds på så god mat och härliga godsaker på alla ställen, här ser du en supergod rödbetsgravad lax som Ekpr bjöd på. Stort tack för allt gott!
En kvällsaktivitet kostade jag på mig också, annars så brukar jag inte gå så mycket på jobbkvällsaktiviteter, trevligt privatliv står högre i kurs för mig :) Men var i alla fall ett kort tag på G.A.Ds 20-års jubileum, trevligt mingel med  bubbel och snittar som middag alltså. Grattis!
Torsdag morgon var det frukost och presentation av Beckers tre nya färger, Salvia, Puderrosa och Plommon på Miss Klara. Frukostbordens dukar var målade med färgerna, jag satt vid Plommon bordet. Behagliga färger, men som alltid vad det gäller färger så är det svårt att återge på bild. 
 
Morgonen bjöd på lite snällt duggregn, innan solen återigen tittade fram när morgon gick mot förmiddag. Jag säger bara, vilken underbar höst vi har, och det efter den underbara sommaren!
Åhlens kommer jag att visa mera av under vecka 47, men såg en liten del av vad som ska komma, fint.
Något riktigt lurvigt till fötterna kanske
Åhlens märke WERA kommer med så mycket fint. Klassiska vackra och lågmälda blusar och toppar, men med de allra finaste detaljer. Jag kommer absolut att köpa ett och annat plagg ur den här fina kollektionen
Snygga sneakers finns det, och kommer det bara fler och fler av, de här från Hugo Boss
Den här kostymen med kortbyxor föll mig i smaken, också från Hugo Boss
En blixt kan ju aldrig skada på stövletterna
Stilbrytningar är roliga
Fin klänning
Printworks gör både snygga och roliga saker med underfundiga ord/texter. Är du pysslig av dig så är det här ett snyggt fotoalbum
Eller varför inte en sovmask, som medans du sover meddelar omgivningen hur det står till
Layered kommer med nya färgställningar på bl a mattorna
Bedårande kläder helt enkelt
Passar alltid på att prova glasögon, och se lite svår ut :) De här var från Tom Ford
Taggar: Annette Eriksson, Belysning, Blommor, Dina Rum Stockholm, Fotoalbum, Färg, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inredningsprojekt, Inspiration, Kläder, Kudde, Mat, Mattor, Mode, Nyheter2018, Pressvisning, Skor, Solglasögon, Sovmask, Vas;

Kommentera inlägget här :