En flyttbar eldstad

Hej, hoppas du har det bra. Själv är jag återigen visningsbar, har varit förkyld och haft någon slags ögoninflammation. Med svullna och rödsprängda ögon, ungefär som de där ödlorna i serien V som jag minns från mina yngre år. Handlade om utomjordingar som landade på jorden utklädda till människor, men var under maskeringen ödlor med röda ögon, för er som inte är lika gamla som jag :)
Nog om det, nu ser jag mer mänsklig ut igen.
 
Om du har ett växthus eller ett orangeri, har inget av det, med skulle gärna ha ett, helst ett gammalt vackert orangeri om jag får välja.
 
Men är du lyckligt lottad och har något av de, men saknar en eldstad i det så är det lätt avhjälpt.
 
Vauni är ett svenskt företag som har den enkla lösningen för alla som längtar efter en brasa, en fristående eller vägghängd eldstad som är lätt att använda, enkel att installera och samtidigt skorstensfri. 
Eftersom eldstäderna inte kräver någon skorsten behövs ingen installation eller ombyggnation, de ställs bara in i rummet alternativt hängs upp på väggen. Sen är det bara att njuta av behaglig värme, från miljövänligt bränsle.
Vaunis eldstäder tillverkas på traditionellt vis för hand i Småland med fokus på ett gediget och hållbart hantverk.
Med stort fokus på hållbarhet har Vauni tagit fram ett bränsle som är en ren naturprodukt. Bränslet tillverkas av förnybar skogsråvara, cellulosa, majs eller potatis och är biologiskt nedbrytbart samt dessutom 100% förnybart. Det innehåller inga tillsatta färgämnen, brinner helt rök- och sotfritt samt luktar inte. Utsläppen är minimerade till vattenånga och koldioxid motsvarande en vuxen persons utandningsluft.
 
Globe och Cupola finns som standard i vit eller svart, samt i färgerna Crystal Pearl, Nordic Rust, Frozen Grey, Nebula Red, Stellar Black och Industrial Raw, exklusivt framtagna som tillfälliga kollektioner.
 
Läs mer om Vauni HÄR
 
Ha en fin dag!
 
Taggar: Dina Rum Stockholm, Eldstad;

Kommentera inlägget här :