Favorit i repris - Rödbetsbiffar

Hej, hoppas helgen varit bra. Min var lugn, ja riktigt lugn, skön och god, för i helgen gjorda mina goda rödbetsbiffar. Receptet har jag visat tidigare, men bara för att de är så goda får ni det här igen.
 
Mina rödbetsbiffar/-burgare slänger du ihop relativt enkelt, och utdelningen är på topp, supergoda och nyttiga!
 
Du behöver:
3-4 rödbetor
200 g fetaost 
1 gul lök
3-4 färska champinjoner, hackade
2 ägg
2,5 dl havregryn
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja

Färsk basilika, hackad, jag gillar basilika så jag tar ca 1/2 kruka
Cayennepeppar/färsk eller chili/chiliflakes, uteslut om du Inte vill ha lite hetta, jag gillar hetta i maten, salt och peppar
 
Skala rödbetorna och löken, grovriv dem med ett rivjärn. Blanda ihop med de övriga ingredienserna. Låt stå i minst en halvtimme, gärna längre. Stek biffarna på medelvärme.
 
Gör gärna en burgare av biffarna, fyllda med avokado, och servera med babyspenat, dressing och min fröblandning, hur du gör den hittar du HÄR, klart! 
 
Ha en fin tisdag!
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Enkel matlagning, Inredningsdesigner i köket, Inspiration, Rödbettor, Rödbettsburgare;

Kommentera inlägget här :