Veckans inspiration - Utnyttja böckernas färger i inredningen

Det är många som tycker att böcker ger en skön känsla till inredningen. Alltifrån bokhyllor fyllda med böcker till coola coffee table books placerade på strategiska platser i inredningen.
 
Men det finns flera sätt att exponera dina böcker i inredningen. Ja, att färgstämma böckerna i hyllan eller till och med färgstämma böckernas ryggar helt med inredningen. Här har jag hittat några idéer, kolla och låt dig inspireras.
 
Ha en härlig onsdag och kommande helg, kanske långhelg. Jag kommer i alla fall att ta ledigt till måndag, hörs då igen, kram!
 
Artistisk känsa, får du genom fin konst och med böckernas ryggar färgstämda med tavlorna. Varje stapel av böcker har fått sin färg, som hämtats upp från tavlan. Växter eller blommor i hyllan ger alltid ett extra plus tillsammans med böckerna. 
Här en somrig hylla med blå och vita färger som går igen i sittpuffen framför hyllan. Perfekt i sommarhuset.
Vem har sagt att böcker måste ligga/stå i en bokhylla. För visst är det fint med böckerna travade i staplar under sideboardet, gärna färgstämt med tavlan och inredningen.
Det räcker att bara göra en och annan stapel av det färgstämda. Här blir det fint med en blandning av böcker och foton.
Grönt är skönt, och visst är den här hyllan stilig och harmonisk. Här har endast böcker med gröna ryggar kvalar in.
Nära till nattlektyren blir det med den här neutrala och naturliga hyllan runt sängen. Vita ryggar kan du få till dina böcker antingen genom att vända omslagen ut och in, eller klippa till vita omslag, hmm, jobbigt så inget för mig. Du kan också sätta in böckerna med ryggen inåt, ger också ett lugnare utseende.
Bilder från HÄR
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Bokhylla, Böcker, Dina Rum Stockholm, Idéer, Inredningsdesigner, Inredningsidéer, Inspiration;

Kommentera inlägget här :