Famna 2020

Första dagen avklarad på Stockholm Design Week 2020. Toppade med så där en 7 visningar, mingel med lite sippandes på bubbel och 23 746 steg upptäckte jag på stegräknaren. Låg inte på latsidan med andra ord. Tyvärr så Hinner jag inte få ner bilder och rapport på allt det här, för nu är jag på väg mot en hel dag ute på mässan.
Men Jag visar en av visningarna igår, så det inte kommer att vara tomt här på bloggen för dagen.
 
Morgonen igår började på Svenskt Tenn och deras presentation av deras nya soffa och puff Famna formgiven av TAF.
Designduon TAF - Gabriella Gustafson och Mattias Ståhlbom har alltså på uppdrag av Svenskt Tenn formgivit soffan Famna 2020 med en tillhörande puff. Möblernas formspråk är lekfullt med fokus på hantverksskicklighet och hållbarhet. Är du sugen på att titta på soffan Famna 2020 så presenteras den i en avskalad utställning som pågår i butiken mellan 4 februari och 22 mars.
 
Jag gillar soffan, klassisk elegant men med en lekfullhet som inte alltid syns på Svenskt Tenns möbler, titta bara på de knubbiga benen. Titta också på hur uttrycket ändras beroende på soffans tyg.
 
Ha en härlig tisdag, och jag återkommer med bilder mm så fort jag hinner.
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Inredningsdesigner, Nyheter 2020, Pall, Puff, Soffa, Stockholm Design Week 2020, Svenskt Tenn;

Kommentera inlägget här :