Ann Demeulemeeste och Svenskt Tenn

I måndags berättade, och visade, jag en del av den belgiska designern Ann Demeulemeeste nya lampkollektion, i samarbete med Serax.
Nämnde också att prylar till det dukade bordet var på gång, också de i samarbete med producenten Serax.
Porslinsserien med namnet Dé kommer att säljas på Svenskt Tenn, som initialt fått ensamrätten till försäljningen i Sverige. 
 
I morse var det pressvisning på Svenskt Tenn för porslinsserien. Själv så var jag och piffade det sista på ett av mina inredningsprojekt så jag hann inte dit. Men nu har jag fått pressbilderna i min hand, så jag kan visa er dessa. Tycker att serien ser fin ut, vad tycker du?
 
Liksom Ann Demeulemeeste lampor har hon även på porslinsserien Dé lekt med hennes karaktäristiska spel med skuggor och ljus, här genom handmålade streck i olika graderingar av svart och rött. 
 
Porslinsserien Dé finnas till försäljning i Svenskt Tenn butiken och på webben från och med 21 mars 2020.
​Prisexempel: Assietter från 400 kr/styck, mattallrik från 600 kr/styck, skålar i olika storlekar 200 kr – 680 kr, kopp 260 kr, ​glas från 160 kr.
 
Fin torsdag på dej, kram!
 
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Ann Demeulemeester, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Glas, Inrednig, Inredningdesigner, Inspiration, Nyheter 2020, Porslin;

Kommentera inlägget här :