Kasthall och De La Espada visar nytt - Inrett och klart

Frukost med vackra möbler och mattor det är en riktigt lyckad frukost för en inredningsdesigner som mig.
Det var precis vad jag bjöds på i går morse, gofrukost och en visning av Kasthalls och De La Espadas gemensamma utställning i Kasthalls showroom på Ingmar Bergmans gata 4. 
 
Kasthall känner väl de flesta till. Det svenska företager som designar och producerar mattor & textila för golv i bästa kvalité till den globala inredningsvärlden. För sedan 1889 har Kasthalls fabrik i Kinna skapat mattor för alla typer av kunder och miljöer, allt ifrån vackra bostäder och kontor till det kungliga slottet.
Nytt för säsongen är att de även kommer att tillverka en mindre accessoarkollektion, med bl a kuddar av spillbitar från mattillverkningen, bra, för allt ska tas tillvara tycker jag. Så kanske matcha kudden med mattan!?
 
De La Espada är ett portugisiskt möbelföretag med allt i möbelväg i vackra utföranden och finaste kvalitéer. Ni som följt mig här på bloggen ett tag kanske minns min entusiasm under Stockholm Design Week 2018, se HÄR blogginlägget och några You Tube klipp, då De La Espada gjorde den bästa möbelvisningen jag varit på.
 
Men igår då, då fick jag se företagens möbler och mattor sammansmälta till superfina inredningar. Gå förbi Kasthalls showroom och titta själv vetja.
Kasta då gärna en extra blick på Kasthalls matta Feather, en av mina favoritmattor för tillfället, speciellt i grönt.
 
Hoppas du får en riktigt skön torsdag!
 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Design, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Kvalité, Mattor, Möbler, Pressfrukost;

Kommentera inlägget här :