Att sitta snygg, men framför allt att sitta skönt

Ibland ser jag stolar, fåtöljer och soffor som bara ser så sköna ut, och ofta är de det också.
Så när jag såg den här coola stolen kände jag så klart för en provsittning. För hur skön ser den inte ut!? 
Den såg inte bara skön ut utan också lite annorlunda, ja ingen stol som man ser överallt, det gillar jag.
Så jag slog mig ner, men hallå, så besviken jag blev!
Den var så klart mjuk och skön, men helt fel proportion på ryggstödet. Så obekväm!....men fortfarande lika snygg och cool, men det räcker liksom inte för mig att köpa en ruggigt dyr stol.
 
Så en liten påminnelse till dig som har sett en snygg soffa, fåtölj eller stol på nätet, försök att provsitt innan beställning. Visst det går att gör returer över nätet också, men hur jobbigt!?
 
Just den här biten är väl den stora utmaningen för näthandeln vad det gäller möbler. För jag skulle t ex aldrig köpa en dyr sittmöbel, eller säng, som jag hör att en del köper utan att ha provlegat!!!, över nätet.
Att köpa en klänning eller ett par skor, eller kosmetika och böcker som jag alltid på nätet är ju toppen för de går ju lätt att returnera om de inte passar, men möbler, nej, säger jag, om jag inte först har kunnat känna och klämma på dem.
Så min gissning, när hela näthandeln har etablerat sig och alla bitar har fallit på plats, så kommer vi, hoppas jag, att ha snygga showrooms där företagen går ihop och gör något riktigt snyggt, i stället för en massa enskilda butiker. Att gissa och spå framtiden är alltid kul :)
 
Ja ja, den här stolen var verkligen inte billig, så jag kände att jag tjänade en massa pengar genom att den var så obekväm, så kan man också tänka :)
 
Just nu jobbar jag en hel del med tomtar och troll, ja, jag gör en del tidningsjuljobb, där av att inläggen kommer lite glesare här inne just nu.
 
Önskar dig en fin tisdag! 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Bekväm, Dina Rum Stockholm, Inredningdesigner, Inspiration, Näthandel, Stolar;

Kommentera inlägget här :