Veckans inspiration - Flätad rotting

Inredning med flätad rotting är en klassiker.
Själv ropade jag in två loungefåtöljer för ganska många år sen, ett köp som jag är lika nöjd med idag som vid köptillfället.
Men med klassiker så är det ibland så att det blir till en trend helt plötsligt, och man ser modellen, materialet, formen i massor.
Så är det just nu med den flätad rottingen kan jag tycka, finns massor av det på möbler och inredningsdetaljer för tillfället.
Det här är en delad känsla för mig, kul för att jag gillar flätad rotting, men också lite rädsla. För när något blir trendigt/populärt idag så har det en tendes att bli uttjatat, utnött och lite slitet, och då kan jag bli så trött på det hela och helst inte vill se det igen. Håller du med? 
 
Men i den här veckans Veckans inspiration tänkte jag ändå visa en del av allt jag ser med flätad rotting, allt i en bra prisklass också.
 
Så håll till godo och ha en riktigt fin måndag!
Bänk/bord, Jotex // Sidobord, Nordal // Vikskärm, Nordal // Bänkar och pallar, Jotex //  Phone bag, Palmgrens // Fåtölj, Jotex // Loungefåtölj och bord, HM Home // Sänggavel, Jotex // Soffa, Nordal // Soffa, Ellos // Skåp, Nordal // Box, Nordal
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Bord., Boxar, Bänk, Dina Rum Stockholm, Flätad rotting., Fåtölj, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inredningsprojekt, Inspiration, Loungefåtölj, Pall, Phone bag, Sidobord, Skåp, Soffa, Sänggavel, Veckans Inspiration, Vikskärmar;