Organisera dina smycken

Att organisera alla mina prylar är absolut inget som ligger högt på min prioriteringslista, även om jag måste erkänna att jag gärna skulle vilja vara bättre på det.
Men direkt när jag slitit ut en garderob eller plockat ur ett skåp, försöker få ordning bland mina halsband/örhängen/armband....så kryper det i kroppen och jag upprepar ett mantra.... SÅ TRÅKIGT... och så hafsar jag på det hela.
Men de gånger då jag fått ordning på garderoben/skåpet/smyckena så känns det bara så skönt. Men, som sagt det här ämnet är inte min favorit!
 
Men jag försöker som sagt, och så här ser det, ganska oftast, ut när jag försökt organisera mina halsband.
Så här är tanken att det ska se ut...men vem hinner alltid att ha ordning i en stressig vardag :)
Vid sängen har jag väl inte heller den bästa ordningen bland örhängen, armband och klockor :) Och jag kan väl säga att, ha ett par örhängen och armband på ett fint fat är väl en bra lösningen...men för många, ja då blir det såhär.
Väskorna och glasögonen har jag ganska bra organiserade i ett fint skåp, även om en hylla fått ge plats åt flera smycken, lite i oordning och med dålig överblick. Men, men man kan väl inte vara bra på allt, eller hur!
Trots den här visade röran så tänkte jag ge lite inspiration till att få ordning på smyckena....att ha ambitioner är ju alltid bra...
Armband i en armbandsask det är nog grejen.
Eller en genomskinlig liten mini byrå, då ser man ju bra i alla fall.
Eller att bygga ett snyggt stilleben är ju också fint.
Eller att göra en fin liten vrå för smyckena kan ju också vara en idé.
 
Kram och ha en fin onsdag, en onsdag som för min del innebär jobb i en studio för en höstfotografering för Leva & Bo, resultatet kommer framöver.
 
Inspirationsbilder från HÄR, HÄR
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Glasögon, Handväskor, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Ordning och reda, Organisera, Smycken;

Kommentera inlägget här :