Stockholm Design Week 2019, dag 3 del 2

Igår upptäckte jag ett nytt spännande hus på Söder/Bondegatan 21 A, i samband med att jag tittade på Färg & Blanche, Emma Marga Blanche och Fredrik Färg, personliga utställningen “The Baker´s House”,  i Emmas farmors farfars paradvåning från 1889 på Bondegatan. Duon visar ny design inspirerad av familjens historia och den Knäckebrödsfabrik de en gång i tiden hade i samma hus. 
 
Ja det var alltså Emma Marga Blanches farmors farfar som bodde och derev knäckebrödsfabrik i huset och nu visar de delar av huset och delar med sig av en minst sagt personlig utställning.
 
 
Inspirerade av familjens historia, samt den knäckebrödsfabrik som en gång ägdes av Blanche-familjen. Här ställer man ut möbler, föremål och installationer i den vackra våningen på Södermalm.  
 
Utställningen ”The Baker’s House” är öppen tisdag 13-16, samt onsdag till lördag 10-17 på Bondegatan 21A.
 
Fredrik Färg och Emma Marga Blanche ger en personlig guidad rundtur i utställningen och huset. Bokning är nödvändig, HÄR bokar du. 
 
Vlogg dag 3 del 2 The Baker's House
 
 
Taggar: Annette Eriksson, Arkitektur, Dina Rum Stockholm, Färg & Blanche, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inspiration, SDW2019, The Baker's House;

Kommentera inlägget här :