Nyheter

Som ni vet så har inrednings- och design-nyheter haglat över mig de senaste veckorna, och jag gör mitt bästa för att visa er vad jag ser. Här kommer mera.
 
Danska Bolia har butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö här i Sverige. Men jag kan tycka att de är ganska anonyma, även för mig som jobbar i branschen.
De är inte så ofta som jag hör ifrån dem, och jag själv blir mest påmind om deras existens om jag passera deras butiker på Kungsholmen eller Söder, vilket jag inte gör så ofta.
Ganska synd kan jag tycka för när jag väl får ett utskick eller passerar en butik, så ser jag alltid mycket fint hos dem.
Som igår när jag fick ett pressutskick från dem med deras nyheter. 
Här har jag valt ut några nyheter som jag fastnade för.
 
Redan torsdag, önskar dig en härlig dag!
 
Maffiga och stora krukor gillar jag, hur fina var inte de här!
En golvlampa som gärna får flytta hem till mig
Hoho, långt där borta ser ni en bullig fåtölj, och jag som också sett den lite närmare tycker att den var riktigt fin.
Puffar och sittbänkar finns det massor av nu. Många ser ganska likadana ut, så kul med de här som ser lite annorlunda ut. Gillar formen, men kanske att jag hade föredragit själva ställningen i något annat material eller utformande.
Serviser med tallrikar med kant finns det också mycket av just nu, men här fastnade jag för den sköna mörka färgen.
Snygg taklampa, finns liknande, men snygg ändå.
Här en annan taklampa i samma serie, också snygg.
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Bolia, Dina Rum Stockholm, Fåtölj, Golvlampa, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inspiration, Kruka, Servis, Sittbänk, Sittpuff., Taklampa;

Kommentera inlägget här :