Årets färg Classic Blue enligt Pantone

Då är den här, årets färg 2020, och färgen är Classic Blue, eller säg koboltblå eller kungsblå.
Det är Pantone som presenterar färgen, det finns andra som också presenterar årets färg, men Pantone är väl den ledande i ämnet om jag säger så. 
 
Själv så ger jag inte så där jättemycket för årets färg, årets trend, årets sak...nej, för ni vet, jag tycker framförallt att det är du som ska välja det du gillar. Och vem sjutton har lust att byta ut inredningen en gång per år.
Visst en kudde eller så går väl an, men har man otur så passar inte färgen till den övriga inredningen eller din smak och då blir det en trist krock.
Och vem vill styras av ett företag som säger vad jag ska ha, inte jag i alla fall!
 
Ska jag belysa vikten av årets färg, eller ovikten, så kan jag ju påminna om att årets färg 2019 var korall, hur mycket korallfärger såg du under året? Inte mycket om du frågar mig.
 
Men men allt det där är mina tankar, och jag känner ändå att jag ska visa vad som är årets Pantone färg 2020, Classic Blue alltså.
 
Nu är det en skön helg på ingång igen, skönt! Extra skönt tycker jag att det är för i går tog de bort golvpapper, paraplyer för fönstren och fönsterarbetena är klara hos mig. Ja, ni minns kanske att jag berättade att det har varit/är fasad- och fönsterrenovering av fastigheten jag bor i.
Tänk så härligt det känns att återigen kunna se ut! Kunde väl aldrig tro att jag skulle tycka att det skulle vara så jobbigt att bli helt inplastad och ha halva våningen hoppackad, men jo, det har varit skitjobbigt rent ut sagt!
Men nu är det städat, adventsstjärnor har kommit upp, piffat och fint och allt känns på topp igen!
 
Ha en riktigt skön helg!
Blanda gärna mönster och färger på tyger, så får du en riktigt skön blandning. Här är tyger från Romo och Kirkby design, perfekta att passa in i temat Classic Blue.
Blå gästtoalett kanske, bild från HÄR
Vill du istället klä dig i färgen så inspirerar Vogue HÄR
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Classic Blue, Dina Rum Stockholm, Färg, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Koboltblå, Pantone, Pantone2020, Årets färg;

Kommentera inlägget här :