Ljus och ljud

I veckan så skrev jag lite om belysningens betydelse i inredningen, och idag så tänkte jag visa Ikeas smarta kombination av just ljus.... och ljud. Ja, ni vet, smarta saker gillar jag!
 
För liksom rätt ljus/belysning i hemmet så är ljudet också viktigt för oss som vill skapa den rätta känslan där hemma.
 
Genom att tända lampor i ditt skönt inredda rum gör du ett mörkt och dystert rum till en plats där du vill dröja sig kvar. Till det, höj volymen med din favoritmusik. Ja, då är väl rummet så gott som fulländat....en grå måndag kan helt plötsligt känns ganska okej helt enkelt.
 
Med bordslampan Symfonisk med WiFi-högtalare har Ikea och Sonos skapat en produkt med rikt ljud och innovativ design som smälter fint in i hemmet på ett nytt sätt och som gör det enklare att möblera med ljud. Allt enkelt gillar jag!
 
Symfonisk omfattar produkterna bordslampa med WiFi-högtalare och Symfonisk WiFi-bokhyllehögtalare inklusive tillbehören vägghögtalarställ och högtalarkrokar. Båda högtalarna är kompatibla med Sonos egna produktsortiment och kan styras via Sonos app.
 
Fredag, min fredag består av jobb framför datorn på förmiddagen och i eftermiddag besök på Skansen, för att titta på miljöer för kommande jobb. 
 
Önskar dig en fin fredag och en superb helg! Kram!
 
Bilder Ikea
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Dina Rum Stockholm, Högtalare, Ikea, Inredning, Inredningdesigner, Inredningsdetaljer, Inspiration, Ljud, Sonos;

Kommentera inlägget här :