Veckorapport - Hur coolt...

Fredag och åter en aprilvecka till ända.
För mig har det vart en vecka med arbete med inredningsuppdrag, pressvisningar och planerande av idéer, har ju alltid tusen idéer!
 
Här lite, eller lite och lite ganska många faktiskt, 27 stycken,häpp, bilder från det ena och andra.
 
Det är ju möbelmässa i Milano den här veckan, viket innebär att det droppar in en massa pressreleaser med nyheter.
Som de här coola lamporna från ett favoritmärke, Roll & Hill från New York.
Roll & Hill som nu har börjar på att växa sig stora. Jag har haft koll på märket sen säkert runt 2010, då jag för första gången såg deras Modolampa. Då var det så gott som omöjligt att få tag i dem i Sverige, men nu finns de både här och där.
 
Och nu har de alltså kommit med de coola lamporna Pole, design Philippe Malouin. Finns i tre utföranden, tak och två golvvarianter. Lampor som nästan är som installationer, stort gilla från mig.
En del presskontor har ju bara de vackraste och finaste kontoren. Ja kontor som jag som inredningsdesigner blir så betagen av, att jag nästan mera tittar på miljön än på produkterna. Som det här kontoret på Sturegatan, hur vackert är inte det här kontoret, kolla in alla vackra detaljer.
Och jag som gillar fina och snygga skor, fina eller hur.
Pressfrukost på stan hade också Indiska. Som visade både inredning och kläder. Nytt för dem är barnkläder, så en hel del mamma dotter kläder. Ja, söta klänningar som sammansvetsar mamma och dotter till uttryck och utseende :)
Här lite gott och blandat, och min vana trogen, ett par coola solglasögon provade jag, från Giorgio Armani.
Till sist smycken. För lika mycket som jag gillar coola skor gillar jag smycken som tar för sig, båda är lika bra på att höja den enklaste outfiten tycker jag. De coola örhängena är från Miss Mathiesen
Undrar du över någon produkt så är det bara att mejla mig, så ska jag lotsa dig vidare.
Nu önskar jag dig en riktigt skön fredag och helg, kram. 
Taggar: Anlita en Inredningsdesigner, Annette Eriksson, Belysning, Dina Rum Stockholm, Inrednig, Inredningdesigner, Inredningshjälp, Mode, Pressvisning, Skor, Solglasögon, Vackra miljöer, Veckans Inspiration, Veckorapport, Örhänge;

Kommentera inlägget här :