Väggar, dörrar och fönster med glas, stål och spröjs

För så där en 5-6 år sen, då jag var som mest såld på spröjsade glasväggar och fönster var det inte så lätt att hitta tillverkare som  kunde hjälpa till med önskemål i ämnet. Då var det till att vända sig till en smed om man ville ha metall eller en duktig snickare om man ville ha träspröjs. Men idag när det blivit lite mera på modet, ja när trenden gått över till mode och alla gärna vill ha, då finns det lite mera färdiga lösningar att hitta.
Som Vallonia, som jag var och besökte förra veckan. Vallonia är ett företag som arbetar med färdiga lösningar vad det gäller väggar, fönster, vikväggar, duschväggar mm med glas, metall och spröjs.
Så drömmer du om ett lite coolare och luftigare rum/våning/kontor, utan täckande väggar, utan med glas och spröjs kolla med Vallonia, eller med mig så lotsar jag dig rätt och hjälper dig att få det du verkligen vill ha.
 
Här kan du se tidigare blogginlägg från mig där jag pratar spröjsade glasväggar, HÄR, HÄR, HÄR
 
Här är några bilder från mitt möte med Vallonia i förra veckan.
 
Trevlig tisdag!
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Dina Rum Stockholm / Duschväggar / Dörrar / Glas / Inredning / Inredningsdesigner / Inredningsdetalj / Inredningshjälp / Inredningsidéer / Inredningsprojekt / Inspiration / Vikskärmar / Väggar / spröjs